Budite stalno povezani sa novim Samsung Galaxy satom

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Samsung Electronics predstavio je novi Samsung Galaxy Watch pametni sat. Galaxy Watch donosi sve najbolje što Samsungov Galaxy ekosistem ima da ponudi, sa dugim trajanjem baterije, mogućnošću povezivanja na LTE mrežu, opcijama za praćenje životnih navika i personalizovanim dizajnom. Korisnici pametnog sata Galaxy Watch postižu više, pomoću novih funkcija za praćenje stresa i sna; uz to, sat nudi opcije za uklapanje u svaki stil, uključujući tri nove opcije boja u srebrnoj, ponoćno crnoj i boji starog zlata, kao i nove boje narukvica koje nude dodatne mogućnosti uklapanja.

Budite stalno “na vezi” – bez obzira gde vas dan odvede

Unapređeno trajanje baterije uređaja Galaxy Watch, koje podrzumeva i do 80+ časova rada eliminiše potrebu za svakodnevnim punjenjem i pomaže korisnicima da drže korak sa svojom užurbanom radnom nedeljom. Sa dužim trajanjem baterije, nikad nije bilo lakše odvojiti se od svog pametnog telefona nego sa mogućnostima povezivanja na LTE mrežu koje donosi Galaxy Watch – više od 30 operatera mobilne telefonije u više od 15 zemalja – čime se dobija pravo iskustvo korišćenja nezavisnog uređaja, koji može da podržava poruke, pozive, mape i muziku. Korisnici takođe mogu da započnu i završe svoj radni dan sa jutarnjim i večernjim izveštajima, kako bi bili u toku sa svojim podsetnikom, vremenskom prognozom i isplaniranim obavezama.

Živite život u ravnoteži

Dizajniran iz perspektive dobrobiti korisnika, Galaxy Watch nudi jedno zaista holističko iskustvo korišćenja sa svojom novom aplikacijom za upravljanje stresom , koja automatski detektuje visok nivo stresa i nudi vežbe disanja. Ideja je da se korisnicima pomogne da ostanu koncentrisani i stabilnog raspoloženja. Uz to, nova, unapređena aplikacija za praćenje sna prati sve stadijume spavanja, uključujući i REM san, kako bi korisnicima pomogla da prilagode svoje navike i obezbede sebi odmor koji im je potreban da bi se suočili sa svojim obavezama.

Pohvalite se elegantnim dizajnom za sva vremena

Galaxy Watch sada donosi različite dimenzije uređaja: srebrnu, prečnika 46 mm i opciju od 42 mm u crnoj ili boji starog zlata. Korisnici mogu dodatno da prilagode svom ukusu svoj Galaxy Watch sa velikim brojem ciferblata i narukvica, uključujući i opcije proizvođača Braloba, koji proizvodi visokokvalitetne kaiševe za satove. Galaxy Watch nastavlja tradiciju Samsungovih pametnih satova sa prepoznatljivim kružnim, rotirajućim ciferblatom, istovremeno prihvatajući digitalni imidž sa stalno uključenim ekranom (Always On Display), uz unapređenu funkcionalnost. Prvi put, Galaxy Watch donosi zvuk otkucavanja analognog sata i zvona na svaki sat, kao i efekat dubine koji senči svaki detalj na ciferblatu, što satu daje tradicionalan izgled. Uz to, sertifikovana dugotrajnost uređaja Galaxy Watch koja odgovara vojnim standardima, sa Corning® Gorilla® Glass DX+ staklom i najboljom otpornošću na vodu u ovoj industriji sa sertifikatom na 5 ATM omogućava dugotrajno korišćenje uređaja, bez obzira na okruženje.

Galaxy Watch biće dostupan kod ovlašćenih Samsung partnera u Srbiji od 21. septembra ove godine. Kupci koji žele da među prvima kupe novi Galaxy Watch, moći će da ga prednaruče u periodu od 30. avgusta do 20. septembra.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo