Čuveni tenor Goran Karan u Kombank dvorani 12. decembra

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Proslavljeni splitski tenor Goran Karan održaće koncert u Kombank Dvorani u Beogradu, 12. decembra s početkom u 20 časova.

Jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pevača i kantautora, ali i veliki humanista, uoči koncerta poručuje da mu je veliko zadovoljstvo što će imati priliku da zajedno sa svojim Vagabundo bendom svira i peva beogradskoj publici.

„Nosimo vam malo Dalmacije, puno srca i glas juga.  Dođite i povedite koga volite, pesme će učiniti ostalo. Samo ljubav“, poručuje Karan.

 Podsetimo, Karan je objavio brojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio niz nagrada i priznanja, ostvario duete sa eminetnim izvođačima, kako iz zemlje, tako i iz sveta.

Karan je dobitnik najprestižnijeg hrvatskog muzičkog priznanja „Porin“ i to u tri kategorije: za „Najbolji album zabavne muzike”, za “Najbolju mušku vokalnu interpretaciju” i “Najbolju vokalnu saradnju“, duet sa Oliverom Dragojevićem.

Na Pesmi Evrovizije 2000. godine predstavljao je Hrvatsku i osvojio deveto mesto sa pesmom „Kad zaspu andjeli“.

Učestvovao je na Festivalu svetskih kultura koji je održan na Olimpijskom stadionu u Berlinu 2011., a njegova pesma „All the Colours of the Rainbow“ izabrana je za tematsku pesmu i središnji događaj festivala.

Pre velikog uspeha koji je stekao u Hrvatskoj, Karan je tokom 80-ih godina, kada se i počeo baviti muzikom, bio član hrvatskih muzičkih sastava: „Epicentar“, „Zippo“, „Big Blue“ i „Crna udovica“.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Eventima.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T. K.