Dobili smo i dizajnersku poslasticu: Sladoled Fendi

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Instagram

Sladoled je nezaobilazan u letnjim mesecima, a da li neko voli čokoladne, voćne, na štapiću, u kornetu, dizajnerske? Da, da, dizajnerske – sladoled se probio na “modnu pistu” moderno brendiranih poslastica (i verujemo da je ovo samo početak). Možda je teško pronaći spojnice između hrane i mode, ali ako su torbe luksuznih brendova napravljene da traju, ove poslastice su napravljene da se smažu za sekund.

👅👅👅👅 limited edition #fendikiosk #fendiicecream @theofficialselfridges #fendi @fendi #icecream #designer @kkwbeauty #kkwcontour #kkwlipliner #kkwbeautylipstick

Објава коју дели sarahartistry (@sarahartistry) дана


Sladoled na štapiću ima urezan logo italijanskog brenda Fendi (duplo F) na jednoj strani. Ovo implicira da većina ljudi koji se bave modom ipak pojedu nešto s vremena na vreme – što je, priznaćete, vrlo iznenađujuće.

What’s your Fendi Flavour? At Fendi Kiosk @theofficialselfridges 📸: @wallpapermag

Објава коју дели AVOIR.FASHION (@avoir.fashion) дана


Fendi sladoled može se kupiti samo tokom avgusta meseca kod prodavača sladoleda, jer je ograničena količina u pitanju, a napravljen je u saradnji sa specijalistima za sladoled „Steccolecco“, čiji je ogranak u Rimu.

beat icecream I’ve had in a while #icecream #lovingit #london #londonlife #selfridges #fendiicecream

Објава коју дели G I A 🌟 (@vazalinskaite) дана


Svaki sladoled košta 4 funte i nema plastičnu niti papirnu ambalažu. Umesto toga, dobijate malu papirnu maramicu koja obmotava štapić, kako vam sladoled ne bi kapao po rukama.

Izvor: BIZLife/TheGuardian

Foto: Instagram

Piše: M. P.