Dom čine MALE STVARI

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Forma ideale

Kada se posvetimo uređenju doma, najčešće pažnju poklanjamo krupnijim segmentima koji zauzimaju veći deo prostora u domu, ali važno je znati da upravo detalji u vidu manjih komada nameštaja ožive željenu toplinu i magiju ambijenta.

U manje komade nameštaja spadaju komode, fotelje, hoklice, stolice, police… Oni predstavljaju odraz našeg senzibiliteta i životnog stila i najčešće postaju centar našeg omiljenog kutka u domu. Stoga je bitno znati koji su to komadi nameštaja i sa kakvim specifičnostima u dizajnu treba da raspolažu da bi domu dali punoću i eliminisali moguću sterilnost prostora.

Moć da oplemene ambijent svake prostorije čiji su deo svakako imaju fotelje, a one koje se ističu modernim dizajnom i koje mogu i bojom i teksturom doprineti razbijanju stilske monotonije, upravo su G01 i fotelja CUBA.


Dominantan detalj može biti i specijalno dizajnirana baštenska stolica MARGARITA, koja je estetski privlačno rešenje za dnevnu sobu, a njena tekstura i dizajn, kao i prozračnost, uneće svežinu i modernu notu u ambijent.

Izborom krupnih komada nameštaja i kolorita stilska krutost neprimetno uđe u dom, a može se omekšati i dodatno oplemeniti komadom kao što je hoklica, koja je pre svega lako prenosiv i izuzetno praktičan detalj u svakom životnom prostoru.


Upečatljiv stilski detalj definitivno su i komode modernog i inspirativnog dizajna. Sjajan izbor je komoda CHELSEA CHLK23, koja jednostavnim dizajnom frontova, a sveukupno snažnim estetskim utiskom, još jednom potvrđuje minimalističke vrednosti zbog kojih minimalizam i jeste jedan od omiljenih savremenih stilova u uređenju enterijera.

Usudite se da eksperimentišete sa sitnijim komadima nameštaja i detaljima u svom domu, jer bogatstvo boja, tekstura i dizajnerskih detalja je ono što svakom životnom prostoru poklanja lični pečat i od njega pravi dom.

Izvor: BIZLife

Foto: Forma ideale