Donatela Versaće otvorila vrata svog doma za „Vog“ (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/Printscreen

„Vog“ (Vogue) je u najnovijem izdanju svoje popularne rubrike „73 Questions“ ugostio slavnu modnu kreatorku. U videu je otkrila mnogo toga, i razbila neke zablude o sebi.

Nakon brojnih zahteva obožavatelja, uredništvo „Voga“ konačno je odlučilo da pokuca na vrata Donateli Versaće (Donatella Versace) i postavi joj 73 pitanja. Video intervju je rađen u raskošnom stanu njenog pokojnog brata u Milanu, a mnogi su već komentisali kako je Donatela mnogo simpatičnija nego što se na prvi pogled čini. Štaviše, kad je upitana da kaže koja je najveća zabluda o njoj, odgovorila je da ljudi misle da je hladna i distancirana, dok je zapravo pristupačna i jednostavna osoba.

Kao najbolji film svih vremena izdvojila je „Shape of Water“ (koji će moći da se pogleda na ovogodišnjem FEST-u), a kao trend čiji povratak nikako ne priželjkuje navela je minimalizam.

Tokom nekoliko navrata u intervjuu je istakla kako misli da je razvoj tehnologije nešto čemu moramo da težimo, kao i da je feministkinja koju će zauvek inspirisati snažne žene.

Poslovni i privatni savet kog se slepo drži, a koji joj je dao njen brat, glasi da je najbitnije uvek ostati veran sebi. Šta je još sve otkrila, pogledajte u videu.


Izvor: BIZLife/Buro247

Foto: Youtube/Printscreen