X
  • English
X

Afterhour

Dragan Bjelogrlić režira spot sa našim fudbalerima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Reprezentativci Srbije pred objektivom kamere poznatog režisera


Naš poznati režiser i glumac Dragan Bjelogrlić je tokom protekla dva dana snimao materijal za televizijski spot kojim će Jelen pivo i Fudbalski savez Srbije pozvati sve navijače da bodre nacionalni tim tokom Svetskog prvenstva u Rusiji.

Na samom snimanju je vladala veoma pozitivna atmosfera, a glavni akteri spota bili su reprezentativci Srbije koji su oduševljeni saradnjom sa Bjelogrlićem.

„Bilo je zabavno, interesantno, potpuno novo iskustvo za nas“, rekli su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

Pred Bjelinim objektivom fudbaleri su bili vidno raspoloženi i pre svega zahvalni na podršci koju dobijaju od navijača.


„Daćemo sve od sebe. Neka navijaju za nas“, poručio je Nemanja Matić.

„Čast nam je bila da sarađujemo sa Draganom Bjelogrlićem i verujem da će TV spot bili odličan. Nadam se da će navijači biti uz nas u ovim preostalim utakmicama na samom prvenstvu. Odradili smo jedan dobar posao plasirajući se na Mundijal i jako nam je bitna podrška navijača“, potvrđuje Adem Ljajić.

Televizijski spot predstavlja Bjelogrlićev prvenac kada je reč o ovoj vrsti formata, ali svakako nije njegov prvi projekat sa fudbalskom tematikom.

„Naši fudbaleri su divni momci. Na mene su ostavili veliki utisak. Verujem da će dati sve od sebe igrajuću za našu reprezentaciju i to mogu iz ovog iskustva da garantujem. Navijačima poručujem da ih bodre svim srcem jer mislim da ova generacija to zaslužuje“, rekao je Dragan Bjelogrlić.


„Orlovi“ su se takođe oduševili i novom limitiranom serijom limenki Jelen piva sa njihovim imenima koja se već može naći u prodaji.

 

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: M.G.