X
  • English
X

Afterhour

Drage čitateljke, poklanjamo vam 5 najboljih frajera sa Instagrama

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Instagram/ Promo/Pixabay

Ženski deo redakcije BIZLife čestita svim damama 8. mart i u to ime vam poklanjamo pet domaćih frajera koje smo našli na Instagram-u. Oni su uspešni, topli, druželjubivi, sanjari. Sa vama delimo njihove profile i najbolje slike kao srdačnu preporuku na ovaj kišni dan, neka vas ugreju, oraspolože, inspirišu. Svaki dobar posao počinje od ljudi koji vam prijaju.

Njega želite u svom prvom timu

Atleta, preduzetnik, pasionirani zagovornik crossfit života i zdrave ishrane. On je motivisan, usredređen, uporan. On je pobednik i okupio je svoj prvi tim oko svog hobija koji je prerastao u uspešan biznis. Voli da skija, voli svog psa, i ne brinite se, voli on i slatkiše, ali SkrozzFit i zdrave.

https://www.instagram.com/p/BcfgUodj8B0/?taken-by=vuk_crossfit

Vizionar i inovator

Stariji savetnik za politiku pri odeljenju za ekonomske poslove i trgovinu u Ambasadi kraljevine Holandije Beograd, Oliver Šarov, zagovornik je razvoja potencijalno oglromne energije koju u našoj zemlji ima obrazovana mladež. Veruje u naše tržište i veruje u mlade u Srbiji, ali poručuje da država mora da aktivira tu energiju. Odgovoran je, posvećen svemu što ga inspiriše, voli arhitekruru, životinje, avione i satove.


Umetnik, avanturista, ljubitelj motora

Dušan Jovović  je završio slikarstvo i grafički dizajn, a potom je magistrirao i doktorirao digitalnu umetnost. Začetnik je projekta Kulturizacija. Često putuje, voli da vozi motor kroz prirodu, bira zabačene rute da  bi tražio inspiraciju za svoju umetnost. Veliki je borac i beskompromisni stvaralac.

#Berlin #magazine #art #light #instalation #artmagazine #agency

A post shared by Dusan Jovovic (@dusanjovovic) on


Najlepši osmeh na Instagramu

On je obrazovan, mlad, lep i ima najzdraviji osmeh. Šta više da vam kažemo? A da, on je bivši maneken, a sada stomatolog Boris Stamenković i može i vama da pomogne da imate najlepši osmeh. Ovaj uporni mladić uspešno se promoviše kako na Instagramu tako i putem drugih medija, zapratite ga i nećete biti razočarani sadržajem.


Svevremenski stil Veljka Tomovića

On pravi aksesoare i za muškarce i za žene. Inspirisan umirućim stilom džentlmena, počeo je da pravi maramice za džepni sako i leptir mašne. U početku samo za sebe, a onda je shvatio da to za to postoji potražnja i – ostalo je istorija. Uspešni preduzetnik Veljko Tomović uvek izgleda kao sa naslovnice. Za njega su sitnice one koje nam najviše znače.

 

https://www.instagram.com/p/BegAGzZnZhG/?taken-by=vtmasne

 

 

 

Povezane vesti

 

Izvor: BizLife

Foto: Instagram/ Promo/Pixabay

Piše: M.G.

Komentari 2

  1. Marko

    I za čitatelje, ne samo za čitateljke. 🙂

  2. Tanja

    maramice za džepni sako???