Drugačija klasika: Kolekcija nakita inspirisana zimom (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Ove sezone usudite se da se igrate sa kontrastima i kreirajte vašu posebnu kombinaciju klasičnih i savremenih elemenata. Kombinujte različite oblike i teksture kako biste kreirali jedinstveni niz prstenja i stilizovanje minđuša. Odlučite se za minimalizam, nižite ogrlice, priveske i različite dužine lančića kako biste kreirali upečatljiv izgled.

Ova izuzetno svestrana kolekcija poseduje niz dizajna idealnih za svaku ženu i priliku: originalni dizajn prstenja za svaki dan i alke ukrašene slatkovodno kultivisanim biserima, elegantne podesive ogrlice i minđuše sa lančićem i zrncima, savršene su za pretvaranje dnevne kombinacije u večernju.

Nova Purely PANDORA kolekcija koristi prepoznatljive PANDORA metale i dizajn metala za nove dimenzije. Visokokvalitetni materijali od bezvremenskog srebra do rumene nijanse nude upadljivu pozadinu za elegantna zrna i slatkovodno kultivisane bisere – ključne elemente dizajna – i daje kolekciji osećaj harmonije i blistavosti. Teksture poput mehurića, jedinstvene proporcije i prelepi ručno izrađeni detalji kreiraju upečatljivu kombinaciju modernog i „vintage“ stila. Slatkovodno kultivisani biseri izgledaju kao da plutaju i viseće kuglice su bezvremenske i prelepo izgledaju na prstenju, minđušama, ogrlicama, privescima i narukvicama.

Inspirisana čistotom oblika i boja prisutnih zimi u prirodi, nova Purely PANDORA kolekcija nakita nudi savremeni pogled na originalne stilove.Izvor: BIZLife

Foto: Promo