„Exit“ dobio brata, zove se „No Sleep“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Direktori Egzit (Exit) festivala i kompanije Knjaz Miloš Dušan Kovačević i Miloš Stojisavljević potpisali su novi četvorogodišnji ugovor o saradnji, čime je u Egzitovu porodicu dodat još jedan novi festival pod imenom „No Sleep“.

Festival će biti najverovatnije u novembru, i biće to prva Egzitova manifestacija, od sadašnjih četiri u glavnom gradu Srbije Beogradu, najavio je Kovačević na konferenciji za novinare.

Saradnja Egzita i kompanije Knjaz Miloš počela je 2015. godine, rekao je on i dodao da je ona doživela vrhunac prošle godine pred 20.000 posetilaca, kada je na „nultom“ danu festivala lansiran „No Sleep“ koncept.

„Knjaz Miloš je imao razumevanja za ideju i koncept platforme za andergraund elektonsku muziku. Imamo Guarana No Sleep binu, koju su svetski mediji prepoznali kao dragulj Egzita, a na njoj su učestvovali neki od najpoznatijih svetskih klubova. No Sleep započinje samostalni život“, rekao je Kovačević.

Obožavaoci elektronske muzike imaće priliku da na novom festivalu posete i prateću konferenciju, a kako je Kovačević dodao, više detalja biće objavljeno tokom sledeće nedelje, kada bude završen ovogodišnji Egzit.

„Stiže nam i podrška domaće elektronske scene i di-džejeva. Želimo da Beograd i Srbija budu centar kvalitetne elektronske muzike“, poručio je on.

No Sleep festival biće najverovatnije održavan u novembru i planira se da bude jedan od najznačajnijih „indoor festivala“.

Izvor: Beta

Foto: Promo