“Fazonima i forama” nikad kraja (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Ljubivoje Ršumović – pisac za decu, aforističar i tvorac emisije uz koju smo odrastali, nezaobilazni “Fazoni i fore”.  U razgovoru za BIZLife doneo nam je neke lepe vesti i najavio da će jedno od najpopularnijih televizijskih ostvarenja za decu na ovim prostorima nastaviti da se emituje i uveseljava decu, ali i nas “matore”.

– Za fazone i fore uvek ima inspiracije i to ne kod nas matorih, nego kod dece. Ima vesti da će Televizija Novi Sad ponovo finansirati tu seriju. Ja se, kada se bavim “Fazonima i forama”, uvek razletim po školama, da od dece čujem neke nove cake i doskočice. U jednoj školi na Novom Beogradu čuo sam fazon: Šta je to malo, stoji na grani, ima kljun i krekeće?  E, to vam je vrabac koji zna strane jezike. Dobar fazon.

Šta je, prema Vašem mišljenju, poslovna deviza i ideja za budućnost?

– Negde u inostranstvu su intervjuisali jednu prostitutku. Kada su nju nešto slično pitali, odgovorila je: To je ovaj naš princip, princip po kojem mi radimo. Robu imamo, robu prodamo, roba nam i ostane.

Poruka za 2018.?

– Ja bih jedino molio Boga da nam pomogne, pošto ne primećujem da iko drugi brine o nama. I, naravno ono što mi sami možemo da uradimo, to niko drugi ne može uraditi, mi smo dovoljni sebi i u dobu i u zlu.

Izvor: BIZLife

Foto: YouTube screenshot

Piše: Bojana Milovanović

Komentari 1

  1. nena

    Dosadno i prevazidjeno, gde vi zivite ?