Februar, mesec otključanih hit naslova u SBB Video klubu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Dobra vest za sve SBB korisnike. Od 1. do 28. februara će moći da uživaju u najvećem Video klubu u zemlji sa čak 12 otključanih kataloga i više hiljada dostupnih naslova.

Na raspolaganju je bogata ponuda domaćih i stranih filmova, blokbastera i omiljenih serija, među kojima su TOP sa najgledanijim domaćim serijama (Ubice mog oca, Žigosani u reketu), zatim katalozi sa velikim brojem popularnih filmova i serija kao što su Pickbox (serije Vikinzi i Agata Kristi: Ubistvo po abecedi), Epic Drama (serija Agent), CineStar Premiere Plus (filmovi Zakon nasilja i Velika igra) i AXN, Zauder sa sadržajem za odrasle, NG + (Predatori), tinejdžerski Vavoom (takmicenje Amerika ima talenat), dečiji Pikaboo, Minimax, My Baby TV i novi sadržaj za decu Hopster.

Kompletan sadržaj SBB korisnici će moći da gledaju na bilo kom ekranu – TV, laptopu, tabletu ili telefonu, kad god požele. U Video klubu naslovi mogu da se pretražuju po želji, a gledanje može da se započne na jednom uređaju, i nastavi na istom ili drugom uređaju, da se pauzira, i sve to u kući ili van nje preko EON aplikacije.

Kompletan otključan sadržaj biće dostupan korisnicima EON Smart boksa, kao i svim SBB i Total TV korisnicima EON aplikacije kojoj pristupaju putem Moj SBB naloga. Takođe, deo otključanih kataloga biće dostupan i u okviru sekcije Video klub (VOD) na D3 i D3i prijemnicima.

Dovoljno je da pristupite SBB Video klubu i uskočite u najbogatiji sadržaj do sada.

SBB je deo United Group, u okviru koje posluje i N1.

Izvor: BIZLife/N1

Foto: Promo