Festival sireva Balkana 17. i 18. februara u Domu omladine Beograda

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

„Balkan Cheese Festival“, sedma po redu izložba autohtonih sireva Balkana biće održana tokom vikenda 17. i 18. februara u prostoru partnera manifestacije, Doma omladine Beograda.

Posetioci će moći da probaju retke i neobične vrste par stotina sireva iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Francuske i Italije, uživaju u uparivanju sireva sa vrhunskim vinima i delikatesima kao i poslasticama sa sirom, a na ovom festivalu će po prvi put biti predstavljeni i zanatski hlebovi sa sirom.

Radno vreme manifestacije biće od 10 do 20 časova u subotu i nedelju. Ceremonija otrvaranja je u subotu u 11, radionica “Uživanje u siru i zdrava ishrana”  Hrsko Cheese u subotu u 14, radionica „La pasta italiana“ restorana Eatalian u nedelju u 13, a svečana dodela nagrada za najbolje sireve po glasovima publike u nedelju u 18 časova.

Cena jednodnevne ulaznice je 250 dinara (uključuje degustaciju sireva i delikatesa na svim štandovima izlagača). Ulaznice će biti dostupne na biletarnici Eventima u Domu omladine Beograda.

Detaljnije informacije o manifestaciji mogu se naći i na stranici: www.facebook.com/IzlozbaSira

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay