Ford Fiesta: business-verzija za urban poslovan svet

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Ford Fiesta je potpuno nova business-verzija Forda za urban poslovan svet je na našem tržištu od sredine prošle godine, ali će pred masovnim auditorijumom debitovati praktično tek na ovogodisnjem Sajmu automobila u Beogradu.

Kompanija Grand Motors, za prvo prikazivanje nove Fieste odabrala je verziju koja se idealno uklapa u potrebe poslovnog sveta – paket opreme Business.

Osim atraktivnog spoljašnjeg izgleda,verziju Business krasi natprosečna opremljenost, koja putnicima nudi komfornu i ekonomičnu ali i sigurnu vožnju.

Paket opreme Business obuhvata tempomat i limiter brzine, zadnjie parking senzore, ekran osetljiv na dodir sa SYNC 3 sistemom, svetla za maglu sa zakretanjem, elektro preklopivi retrovizori sa grejačima i dodatnim osvetljenjem itd.

Paleta motora ovog modela – benzinski od 1,1 litar sa 70 i 85 KS, turbo-benzinski EcoBoost od 1.0 litar sa 100 KS ili dizel od 1,5 litara sa 85 KS.

Mnogi elementi osnovne i dodatne opreme mogu se uklopiti u posebne želje naručioca, pa tako svaka Fiesta postaje personalizovani unikat.

Ford uverava da je sada pravo vreme da Fiestu nove generacije upoznaju mladi, obrazovani i ambiciozni profesionalci.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo