(FOTO) Šamar realnosti: Fitnes blogerka pokazala da njen dan može da izgleda i ovako

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Tifani Brajen (Tiffany Brien) je fitnes blogerka iz Velike Britanije koja je do sada postavljala slike svog besprekornog tela u bikiniju. Ali, skoro je svojim pratiocima dala „reality check“ kada je objavila sliku svog velikog stomaka na Fesjbuku (Facebook).

Nisam u šestom mesecu trudnoće. To je moj bebica od hrane,“ napisala je Brajen, ispod posta na kojoj su jedna do druge dve fotografije, druga je gde je zgodna i ima ravan stomak. „Između nastanka ove dve fotografije prošlo je samo 12 sati, leva pre nego što sam otišla u krevet a desna kada sam se probudila.

Brajen je htela da pokaže pratiocima da Instagram i Fejsbuk pokazuju samo ulepšanu verziju nečijeg života.
Nismo svi onakvim kakvim se činimo na društvenim mrežama,“ nastavila je u svom postu. „Mislila sam da podelim loš dan sa vama da pokažem da niko nije savršen, i da je u redu imati slobodan dan kada telo ne želi da vas sluša. Ne brinite devojke, dešava se i najboljima, sve je to sastavni deo ženskog bića. To je divan koktel manjka sna, stresa, hormona i intolerancije na hranu…

Blogerka piše da uprkos savršenom izgledu koji pokazuje na svojim uobičajenim postovima, postoje mnoge stvari u njenom životu na kojima mora da radi.

Nisam ni na koji način savršena,“ napisala je Brajen. „… Svi imamo svoje slabosti. Znam šta radim pogrešno i znam kako da to popravim… Izuzetno se trudim da spavam više, da se odmaram više i da se hranim što pravilnije (ne manje, samo zdravije) i definitivno ću videti poboljšanje, deliću savete i fotografije kako se budem kretala na tom putu…

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

Piše: N.V.