Green Hill – savršeno mesto za vaš dom iz snova!

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Green Hill

Novi stambeni kompleks Green Hill spaja prirodno okruženje Dedinja i novog rezidencijalnog objekta modernih arhitektonskih linija. Jedinstvenu celinu, na adresi Dr Vojislava Stojanovića, čini šest rezidencija u nizu, od kojih su dve slobodnostojeće i po dve međusobno povezane.

Svaki objekat se sastoji od dve suterenske etaže, gde su smeštene garaže i tehničke prostorije i četiri nadzemne etaže, parter, prizemlje, 1. sprat i povučena etaža. Stanovi su dizajnirani za svakodnevni, moderan život i svojim budućim stanarima obezbeđuju harmoniju luksuza i prirode.

Stambeni prostor kreiran je na principu „flowing space” po kojem se prostor dnevnog boravka sliva u jedinstvenu celinu zajedno sa trepezarijom i kuhinjom, stvarajući efektan doživljaj prostranstva koji je upotpunjen panoramskim prozorima, dok je spavaći blok odvojen.


Smart house sistem, privatni bazen, profesionalno održavanje, recepcija, energetska efikasnost samih objekata jesu neke od pogodnosti koje će biti dostupne budućim stanarima.


Izvor: PR

Foto: Green Hill