Green Love Festival: Slavlje koje će obeležiti 2019. godinu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Za samo pet dana, Green love festival slavi 10. rođendan uz najveća domaća imena rejv scene. SPENS i 15. februar rezervisani su za čarobne bitove bogova rejva. Marko Nastić, Peppe, Vladimir Aćić, Dejan Milićević , DJ Billy 9Noise Destruction i Nexie povešće sve ljubitelje dobrog tehna na magično putovanje do ranih jutarnjih časova.

Mart je rezervisan za dame za miksetom!

Talentovana i jedna od najtraženijih dama svetske elektronske scene, Deborah De Luca, 9. marta iz Italije stiže pravo u Novi Sad. Za sebe kaže da živi za muziku i da je njen stil uvek drugačiji, jer stalno eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je i čini prepoznatljivom i unikatnom.

Na ovom događaju pored nastupa napuljske DJ dame, očekuje nas i set najtraženije domaće DJ-ice Lee Dobričić kao i mlade nade – Seše.

Rejv u aprilu sa španskom kraljicom tehna!

Fatima Hajji, španska tehno kraljica afričkog porekla, podići će SPENS na noge 12. aprila. U karijeri dugoj dvadeset godina, oblikujući različite podžanrove tehno muzike, prenoseći harizmu juga Evrope, stekla je poštovaoce širom sveta zahvaljujući jedinstvenom muzičkom odabiru. Mnogi je svrstavaju u vodeće ženske DJ-eve jačeg tehno zvuka.

Pored nastupa „dark tehno“ zvezde ovo veče uveličaće i domaća podrška koju čine TKNO, Sugar Lobby, Miloš Vujović i RanchaTek.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo