Hranite se kao supermodel! Koje se dijete kriju iza najboljih figura na svetu? (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Instagram

Hajde da zaključimo ono što je očigledno odmah na početku: da bi neko izgledao kao što modeli izgledaju morate imati puno sreće i genetske predispozicije. Ipak, i uz sve ove faktore manekenke rade štošta kako bi održale kilažu i fizički izgled.

Evo kako se hrane neke od manekenki kojima svi zavidimo:

1. Žizel Bundšen – Ishrana bazirana na biljkama


Njena dijeta se sastoji od 80% od povrća, celih zrna žitarica, kinoe, bobica, kao i čistog mesa poput stejkova, pačetine i divljeg lososa. Žizel ne jede brašno, šećer, so, ne unosi kofein, a voće svodi na minimum.

2. Lili Oldridž – „Sakara“ – dostava obroka dijeta


Ovaj brend „Sakara“ je veoma popularan. Ne gubite vreme na kupovinu, seckanje, pranje, ljuštenje, pripremu, sve vam se dostavi na vrata. „Sakara“ dostavlja svežu ribu, vegetarijanski doručak, ručkove, večere i piće.

3. Kerolin Marfi – Alkalna dijeta


Alkalna dijeta se sastoji od mnoštva voća, povrća i orašastog voća, a treba izbegavati meso, ribu, mlečne proizvode, jaja i alkohol.

4. Miranda Ker – Dijeta po krvnoj grupi


Ova dijeta je bazirana na različitoj upotrebi namirnica u zavisnosti od toga koja ste krvna grupa. Krvna grupa Mirande Ker je A, tako da se njena ishrana bazira dosta na povrću i vlaknima.

5. Bridžit Malkom – Veganska ishrana


Bridžit Malkom ne jede meso niti bilo kakve namirnice životinjskog porekla. Jede uglavnom voće i povrće i zdravo zrnevlje.


Izvor: BIZLife, Vogue

Foto: Instagram

Piše: M. P.