Hteo je svoju decu da nauči važnu LEKCIJU o životu i doživeo FIJASKO (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/BBC

Teško je ponekad naučiti decu lekciju o životu. Mnogi su pokušavali, neki uspeli, a neki doživeli potpuni fijasko. Kao što se to desilo glumcu i komičaru Kevinu Hartu.

On je u emisiji Grejema Nortona ispričao da je svoju decu odveo u rodnu Filadelfiju, da im pokaže gde je odrastao i kako sve ovo što je do sada za sebe i za njih stvorio „nije palo sa neba“.

„Hteo sam da im pokažem da ovaj način života koji imamo nije došao tek tako, već da je iza njega vredan rad i realnost. Odveo sam ih na mesto gde sam se rodio. Održao sam i dug govor, bilo je sedam ujutru, „nisam imao ništa, vidite ovo , ovo je trava, to je sve što smo imali“, rekao sam im. „Odavde sam išao kilometre peške samo da bih video majku,“ kazao sam im i napomenuo da to nije situacija na koju su oni navikli“, priča Hart.

Ali kada je govor završen, deca su viknula:

„HOĆEMO DA ŽIVIMO OVDE!!!“

Kada im je Hart rekao „ne, ne, ne, ovo mesto je sranje, hteo sam samo da vam pokažem….“ deca su povikala „NE, NEĆEMO KUĆI!!!“

Hart kaže da je „lekcija“ tada bila završena, i da je samo hteo da se vrate kući i dodao da će od sada samo da im preporučuje knjige.


Izvor: BIZLife

Foto: Youtube/BBC