I od najboljeg ima bolje: Bred Pit zamenio Endži

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube

Anđelina je prežvakana priča! Bred Pit ima novu devojku. Ne samo da je neviđeno lepa i zgodna, već je i neverovatno uspešna i inteligentna.

Njeno ime je Neri Oksman i kao uspešni arhitekta bila je više puta nagrađivana. Neri je iz Izraela i takođe je i profesor. Ova četrdesetdvogodišnja žena je stekla zvanje doktor nauka na Institutu za tehnologiju u Masačusetsu (MIT), gde sada predaje arhitekturu i prostorno planiranje.

Neri Oksman je poznata svojim studentima kao prava profesorska zvezda. Čak  je pričala i za TED konferenciju na temu dizajna.

Oksman je daleko promućurniija i inteligentnija od svih Pitovih devojaka zajedno. Njena dostignuća svakako prevazilaze Anđelinine afinitete. S obzirom na veliku prednost Neri Oksman, šuška se da je u Holivudu aktuelan tzv. „Amal efekat“, posle braka Džordža Klunija sa Amal.

Izgleda da glumci nisu više zadovoljni samo lepotom i fizičkim izgledom, već se traži i ceni inteligentna, ispunjena, uspešna žena.

Zato se i navodi kao primer Džordž Kluni. On je mogao da ima koju god ženu da poželi, a zaljubio se u uspešnu internacionalnu advokaticu za ljudska prava.

Tako da njega možemo okriviti za novi trend, što je odlična promena, s obzirom na stereotipe koji vladaju Holivudom oduvek.

Izvor: BIZLife/Strani mediji

Foto: Youtube

Komentari 1

  1. ANDREJ

    Sta ce sada one nase sisate “pinkuse” da rade,kada poznati muskarci ne traze samo lepotu,nego
    i pamet i inteligenciju kod zena. Treba nase “lepotice noci”,pod hitno poslati na analfabetske kurseve,
    da steknu bar osnovna znanja,da mogu sa muskarcima i da pricaju,a ne kao do sada,da komuniciraju
    “dodirom tela” !