Indeksovo pozorište ponovo sa nama – Petrući u Kombank Dvorani 26. marta

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Čuveni  pionir Indeksovog radio pozorišta Branislav Petrušević – Petrući ponovo se vraća na scenu Kombank Dvorane, nekadašnjeg Doma sindikata, gde će 26. marta premijerno izvesti svoj stand up šou “Svremeplov”.

Tito u raju, Boj na Kosovu. Sa koje strane rešetaka je zatvor, Kladionica-naša najrazvijenija privredna grana, Brze pruge, Yugo kako to gordo zvuči, Vikend akcija, Izbori bez izbora, samo su neke od tema koje će Petrući “pretresti” na svom nastupu na pozornici na kojoj je nastupao decenijama unazad.

Petrući uoči svog velikog povratka na scenu nekadašnjeg Doma sindikata poručuje: „Ovo je prvih 40 godina mog indeksovanja. Dođite i zadovoljite svoju radoznalost, jer Indeksovo pozorište ne bi postojalo da nije bilo vas“.

Ako se vratimo kroz Petrućijev lični “(S)vremeplov” podsetićemo se njegovog bogatog, višegodišnjeg opusa starog 40 godina.

Emisije i predstave Indexovog radio pozorišta u kojima je igrao Petrući i kojih se sa osmehom na licu sećamo su: Komplikovani prenos, Isus se vraća kući, Tri praseta, Ne ostavljaj me samog dok himna svira, istočno od Rajha, Brat i mir, Svet ili ništa, Za šaku glasova, Izbori jer ste vi to tražili, U kući Velikog blata, Dno brate i još mnoge druge.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo