Instagram profil koji će vas podsetiti na zlatna vremena mode

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: https://www.instagram.com/thiswasfashion/Printscreen

Ako ste slučajno zaboravili kolika je stilska ikona bila Džeki Kenedi (Jackie Kennedy) ili kako su izgledale slavne kampanje sa supermodelima iz devedesetih godina, Instagram profil „This Was Fashion“ će vas na to podsetiti.

Mia Farrow wearing Pierre Cardin in 1968. 💙

A post shared by This Was Fashion (@thiswasfashion) on

Na društvenim mrežama s vremena na vreme priziva se nostalgija. Snimaju se nastavci kultnih filmova i serija, ponovo se sluša muzika nastala pre više desetina godina, a modni krugovi stalno pričaju o nekim drugim vremenima industrije, kada je sve izgledalo jednostavnije i bolje, piše „Buro247“.

Christian Dior 💚 1962

A post shared by This Was Fashion (@thiswasfashion) on

Tako se pojavio i Instagram profil vrlo upečatljivog naziva „This Was Fashion“, koji donosi najbolje modne fotografije iz prošlog veka. Iza profila stoji mlada glumica iz Los Anđeles, Karla Valderama (Carla Valderrama), koja kaže da sve te slike služe kao posveta bezvremenom stilu i eleganciji.

Prisetite se čuvenih kampanja sa Lindom Evanđelistom i Kristi Tarlington, zbog čega je Grejs Džons ostala neponovljiva i jedinstvena, ali i najboljih izdanja večne Džeki Kenedi… I to uz ovaj profil koji će vam otvoriti vrata u uzbudljiv svet kreacija i ideja.

Izvor: BIZLife/Buro247

Foto: https://www.instagram.com/thiswasfashion/Printscreen