Izvorni ukus čistog mleka

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Biser Belisimo mladi sir u sebi čuva izvorni ukus čistog mleka, kao i savršen odnos kvalitetnih proteina i minerala.

Kompanija Mlekoprodukt – Savencia Fromage & Dairy, specijalizovana za proizvodnju sireva vrhunskog kvaliteta, na tržište je vratila jedinstveni Biser Belisimo mladi sir, proizveden tako da u njemu ostane sačuvano sve najbolje iz mleka.

Pravi ljubitelji mlečnih proizvoda znaju da nema nežnijeg i prijatnijeg ukusa od onog koji nam pruža sveže mleko. Taj neuhvatljivi, čisti mlečni ukus koji pamtimo iz detinjstva uspeli smo da sačuvamo zahvaljući jedinstvenoj tehnologiji koja nam omogućava da u Biser Belisimo mladom siru zadržimo sve najbolje karakteristike svežeg mleka u neizmenjenom obliku.

Vodeći se principom da se samo od kvalitetnih sastojaka dobijaju proizvodi vrhunskog kvaliteta, Mlekoprodukt pažljivo bira svoje dobavljače, koristeći samo najbolje mleko sa domaćih pašnjaka, koje ima izvorni ukus i miris, te visok sadržaj proteina i mineralnih materija. Jedinstvenom tehnologijom, sve ono najbolje iz mleka ostaje sačuvano u našem Biser Belisimo mladom siru. Njegov prefinjeni, nežni ukus podseća na čisto, zdravo mleko, dok je njegova lagana struktura idealna za kombinovanje sa širokim spektrom namirnica.
Biser Belisimo mladi sir nosi u sebi sav kvalitet tradicionalnih mladih sireva kakve su pravile naše bake. Mladi sir je vekovima bio jedna od osnovnih namirnica, prisutna svakog dana na trpezama, kao najbolji izvor kvalitetnih proteina. Prefinjenog ukusa, Biser Belisimo mladi sir pruža različite mogućnosti za pripremu hrane. Istovremeno zdrav i niskokalorični sir najbolji je izbor za bilo koji obrok u toku danu.

Biser Belisimo mladi sir savršen je dodatak za salate od svežeg povrća, dok sa paradajzom i bosiljkom stvara nesvakidašnju kombinaciju. Od kriške dobrog hleba napraviće pravu gozbu, a odličan je i uz razna topla peciva. Zbog svog neutralnog, prefinjenog ukusa, savršen je i za slatke kombinacije sa voćem ili domaćim džemovima. Njegovo jedinstveno pakovanje lako ćete prepoznati, a još lakše ćete iz njega poslužiti i servirati sir, već unapred izdeljen na perfektne kriške.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo