Kako Anđelina Žoli brine o svojoj koži

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube

Dugogodišnji dermatolog Anđeline Žoli Ronda Rend prvi put se srela sa njom kada ju je u ordinaciju, kao još mladu devojku, dodvela majka zbog roblematičnog ožiljka.

Kada krećete u pohod na zvezde, odnosno kada započinjete glumačku karijeru, poziv sam po sebi podrazumeva ekstremnu brigu o koži. Tako je i Anđelina želela da vodi računa o svojoj koži na najprirodniji i najblaži mogući način, ispričala je ova doktorka.

Naravno, Anđelina je srećnica jer je nasledila besprekoran, maslinast ten od svoje majke. Niko ne može poreći njenu prirodnu lepotu. Zato i ne čudi činjenica što nije morala da se podvrgava agresivnim tretmanima i da koristi jake kozmetičke preparate.

Žolijeva koristi svakodnevno kremu sa zaštitnim faktorom. Zatim, vrlo joj je bitna nežna micelarna voda za čišćenje lica, antioksidansi, ponekad glikolne kiseline i, naravno, prirodni preparati.

Nikada joj nisu bili potrebni agresivni pilinzi i preparati sa jakim hemikalijama.
Kada putuje, a to je jako često, Anđelina koristi Dermbasics RR Perfection Cream.

U trudnoći su joj se pojavile tamne fleke na licu, kojih se rešila pomoću svetlosnog lasera. Ovakav tretman nije toliko invazivan niti bolan, a opet daje bolje rezultate od običnog tretmana sa maskama i algama.

Izvor: BIZLife/Strani mediji

Foto: Youtube