Kako funkcioniše S Pen olovka na novom Samsung Galaxy Note9?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

Kompanija Samsung sinoć je u Beogradu predstavila novi Samsung Galaxy Note9, telefon sa vrhunskim performansama, unapređenom S Pen olovkom i inteligentnom kamerom.

Taj telefon će u Srbiji biti u prodaji od 24. avgusta, u ponoćno crnoj, ljubičastoj i okeansko plavoj boji s jedinstvenom žutom S Pen olovkom.

Direktor marketinga kompanije Samsung za Adriatik region Milan Vujović istakao je da je Galaxy Note9 kreiran da ispunjava sve potrebe korisnika.

“Sa najvećom baterijom ikada na premium Galaxy telefonu, uz dovoljno veliku memoriju, odličnu kameru, vrhunskim procesorom i podrškom za najveće dostupne brzine mreža na tržištima, Galaxy Note9 drži korak sa zahtevnim dnevnim ritmom korisnika“, ocenio je Vujović.

 

S Pen olovka je najprepoznatljivija karakteristika Note serije.

Jednim klikom na olovci, sada se može slikati selfi ili grupna fotografija, pustiti ili zaustaviti video snimak.

BIZLife je isprobao S Pen olovku i inteligentnu kameru novog „supermoćnog“ telefona, i uživao na promociji novine te kompanije.

Olovka funkcioniše poput miša – klikom ili dvoklikom na dugme koje se nalazi na njoj možete pokrenuti aplikacije, okrenuti kameru i fotografisati sa nekoliko metara udaljenosti.

Izvor: BIZLife

Foto: BIZLife

Piše: T.K.; M.P.