Kako Megan Markl donosi milione britanskoj modnoj industriji

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/AP/Eddie Mulholland

Ukoliko ste pratili seriju „The Suits“, onda vam je dobro poznata buduća princeza Bakingemske palate – Megan Markl. Ona i Princ Hari su zajedno oko godinu dana, iako su se trudili u početku da kriju svoju vezu od očiju javnosti.

Megan je poznata po svom humanitarnom radu i to je samo jedna u nizu stavki koja potvrđuje da bi atraktivna glumica zaista mogla da postane ozbiljna konkurencija Kejt Midlton. Naime, lepa glumica je bila deo globalnog projekta koji se bori za čistu vodu i putovala je u Afriku kako bi podigla značaj o tome.

Kao i Kejt Midlton pre nje, Megan Markl je postala trenutno najpopularnija modna ikona, nakon što je objavljeno da ulazi u kraljevsku porodicu. Američka glumica je postala predmet fascinacije svih koji prate dešavanja kraljevske porodice, u Britaniji i SAD.

Sve što Megan nosi i radi je idealizovano, a to britanska ekonomija meri u stotinama miliona dolara.

Prema proceni Brenda Finansa, reportera „Forbesa“, očekuje se da Meganin ulazak u kraljevsku porodicu u ovoj godini donosi 677 miliona dolara. To je samo početak. Ako su svi bili opsednuti svadbom veka, Kejt i Vilijama, tek će se opsesija prema Megan vremenom produbiti. Naročito kad budu dobili decu.

Britain’s Prince Harry and Meghan Markle smile as they pose for the media in the grounds of Kensington Palace in London, Monday Nov. 27, 2017. It was announced Monday that Prince Harry, fifth in line for the British throne, will marry American actress Meghan Markle in the spring, confirming months of rumors. (Dominic Lipinski/PA via AP)

Megan u korak prati Kejt, čiji status modne ikone donosi oko milijardu dolara godišnje britanskoj modnoj industriji. Međutim, sa svim svojim fanovima koje Megan ima u SAD-u, Kanadi, a sada i u Velikoj Britaniji, preti da „Megan efekat“ zaseni „Kejt efekat“.

Nakon što su objavili veridbu, i venčanje koje će se dogoditi u maju mesecu ove godine, Megan i Hari će se baviti turizmom i putovanjem, donosiće profit iz restorana, hotela, proslava, kao i prodajom majica, šešira, banera i svega onoga što je za svadbu potrebno.

S obzirom na popularnost, Megan će uskoro moći da dominira u odnosu na Kejt.

Beli vuneni kaput, koji je Megan nosila na nekoliko događaja, prodat je za samo nekoliko sekundi, sada je preimenovan u „Megan“. Vrednost kaputa iznosi 750 dolara, a u pitanju je kanadski brend „LINE“. Prema rečima Džona Muskata „svi pokušavaju da ga dobiju“, ali kaput „mora da ostane ekskluzivan“.

Megan Markl je imala svoj lifestyle blog, ali ga je ugasila. Takođe, ugasila je sve svoje profile na društvenim mrežama, što je bio značajan znak da polako ulazi u kraljevsku porodicu.

Izvor: BIZLife/Business Insider

Foto: Beta/AP/Eddie Mulholland

Piše: D.A.