Kako napakostiti poslovnom partneru? Pokvari mu svadbu!

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Postoji mnogo načina da se napakosti poslovnom partneru sa kojim imate probleme, ali jedan slučaj u Republici Srpskoj je, kako se kaže, „pobedio“.

Dnevni list Večernje novosti piše o “bombašu” koji je lažnom dojavom o postavljenoj bombi u hotelu “Prijedor” pokvario svadbeno veselje prijedorskom biznismenu Simi Š.

Milan M. (33) iz Prijedora, kako Novosti nezvanično saznaju, pokušao je da prekine svadbeno veselje kako bi napakostio mladinom ocu, prijedorskom biznismenu Simi Š. s kojim je imao određeni spor u poslovnoj saradnji. Tačnije, osumnjičeni je zet direktora jedne prijedorske firme koja ima neraščišćene račune s firmom mladinog oca.

Svadba, na kojoj je bilo oko 650 gostiju, održana je 8. jula ove godine, a veselje mladenaca zamalo je prekinuo anonimni poziv koji je u 23.15 upućen recepciji hotela. Milan M. je recepcionarki saopštio da je u hotelu podmetnuta bomba koja će eksplodirati. Ona je odmah reagovala i pozvala policiju koja je izvršila kontradiverzioni pregled i utvrdila da je reč o lažnoj uzbuni, pišu Novosti.

Izvor: BIZLife, Novosti

Foto: Pixabay