Kako se budila Srbija poslednjih nedelja?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: pixabay

Uz prvu jutarnju kafu, 25. juna u bioskopu Cineplexx Ušće, premijerno je emitovan film “Moj grad se budi”, prvi dokumentarni film koji govori o jutru i ljudima. Doncafé je pozvao ljude iz svih krajeva Srbije da zabeleže svoje jutarnje uživanje u kafi, a izborom najupečatljivijih video klipova i sjajnom montažom  nastao je optimistični dokumentarac koji budi emocije.

“Reditelj se obično oslanja na kreativnost i talenat svojih najbližih saradnika- scenariste, direktora fotografije,  a čar ovog projekta je upravo to što su ljubitelji Doncafé-a koautori filma o buđenju gradova. Rezultat je, čini mi se,  jedna vrlo simpatična emotivna i žanrovski kolažna roller-coaster vožnja u kojoj su naši “džezveri” na originalan način prikazali optimizam i pozitivinu sliku sveta koji ih okružuje”- rekao je Gregor Kovačević, reditelj filma „Moj grad se budi“.

Šira publika mogla je film da pogleda i online, paralelno sa održavanjem premijere u bioskopu. Publika je sa oduševljenjem pozdravila ovo autentično filmsko ostvarenje i nagradila ga gromoglasnim aplauzom.

Pogledajte kako je izgledala prva jutarnja premijera dokumentarnog filma https://we.tl/XIfKlShaRl

Doncafé je ovim filmom pokazao kako je kafa neizostavni deo svakog jutra i omogućio svim ljubiteljima kafe da budu kreatori jednog ovako jedinstvenog i autentičnog dokumentarnog filma o jutru i ljudima.

Izvor: BIZLife

Foto: pixabay

Piše: D.G.