X
  • English
X

Afterhour, Video galerija

Kako se druže milijarderi VOREN BAFET i BIL GEJTS (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: printscreen

Voren Bafet i Bil Gejts su jedna od najpoznatijih imena svetskog biznisa. Njihovo prijateljstvo traje već 26 godina, a od kada su se upoznali postali su nerazdvojni. Njih dvojica zajedno igraju bridž, voze se u kolima za golf, a čak i kupuju nameštaj zajedno.

I pored svih obaveza, pre nekoliko dana ova dva druga odlučila su da zajedno odu u kupovinu, a Voren je sproveo svog prijatelja po svojoj radnji u kojoj su zajedno isprobali dušeke, fotelje i drugi nameštaj. Sve vreme su se šalili i smejali, a Bafet je tom prilikom rekao da je njegov posao snova da bude ’probač dušeka’. Iako to nikada nije postao jedan dušek ipak nosi njegovo ime.

Prijatelji su u neformalnom razgovoru za kartaškim stolom ispričali šta misle o uspehu i poslovanju. Dok je Bafet akcenat stavljao na pasiji koja je prema njegovom mišljenju krucijalna za uspeh, Gejts je ispričao da je imao vetar u leđa kada je gradio Majkrosoft ali da je sa filantropijom bila druga priča jer njegov učinak nije uvek mogao da bude merljiv kao kod softvera…

Ova dva prijatelja, vredna milijarde dolara, uspeli su i da se izgube u prodavnici, a kako su se proveli i da li su našli izlaz pogledajte u videu:


Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: printscreen

Piše: D.G.