Kameron Dijaz objasnila zašto mora da pauzira od Holivuda

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Kameron Dijaz (Cameron Diaz) odlučila je da napusti svoju bogatu filmsku karijeru, zato što su je česta putovanja izbacivala iz koloseka.

Došlo je do toga da ne mogu sebi da kažem ko sam ja, a to je nešto sa čim je teško suočiti se,“ rekla je Dijaz tokom panela na događaju „Goop Health“ u Los Anđelesu, u Kaliforniji.
Glumica, čija je poslednja uloga bila gospođe Hanigan u rimejku „Annie“, rekla je da je dve decenije putovanja od filmskih setova do kuće uticali na njeno zdravlje.

Osetila sam potrebnu da se osetim potpunom,“ rekla je na događaju koji je glumica Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) priredila za svoj brend „Goop“.

Prema Vogue-u, potraga Dijazove za celovitošću uključuje i transcedentalnu meditaciju.
Kameron je bila četiri puta nominovana za nagradu Zlatni globus za „Bande Njujorka“, „Vanilla Sky“, „Biti Džon Malkovič“, i „Ima nešto u vezi sa Meri“. Koliko se zna, ona nije objavila nikakve sledeće projekte.

Paltrou je moderirala ovaj panel, koji je uključivao Kameron Dijaz, dizajnerku Tori Burč (Tory Burch), manekenku Mirandu Ker (Miranda Kerr) i glumicu Nikol Riči (Nicole Richie).

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube/Printscreen

Piše: N.V.