Keziah Jones sinoć “oduvao” publiku prvim koncertom na Musicology Barcaffe Sessions

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Harizmatični pevač i gitarista poreklom iz Nigerije, Keziah Jones, nastupio je sinoć, 28. novembra, sa svojim bendom u sklopu koncertnog serijala Musicology Barcaffe Sessions u prepunom klubu Novi Bitefartcafe.

Keziah je još jednom dokazao da su njegovi koncerti jedinstveno iskustvo i oduvao publiku energičnom svirkom i spontanim performansom, ističu organizatori.

Ovo je bio prvi od dva koncerta, a Keziah će po drugi put nastupiti u petak, 30. novembra na istom mestu. Karata za ovaj koncert je ostalo jako malo, pa bi trebalo požuriti do najbližeg prodajnog mesta eventima ili ddtickets ili ulaznice kupiti preko njihovih sajtova.

Među prvim pesmama na koncertu našla se Kpafuca, a publika je od samog starta prihvatila Kezajin poziv na ples i ostatak koncerta provela pevajući i plešući u transu uz nigerijskog blufank princa.


Vrhunac koncerta je svakako bilo i izvođenje najvećeg hita sa Kezajinog opusa, „Rythm is love“, kada se klubom Bitefartcafe zaorio hor sastavljen od glasova 450 posetilaca ovog koncerta. Kada je Keziah napokon napustio binu, sa namerom da završi koncert, publika ga je ipak upornim aplauzom i skandiranjem vratila na bis. Bio je to zaista praznik ritma i ljubavi.

Osim pukih ljubitelja Kezajine muzike, u publici su se našli i poznati srpski muzičari različitih žanrova, ujedinjeni uživanjem u virtuoznoj svirci i harizmatičnoj pojavi pevača i benda.

Ukoliko ste propustili ovaj nastup, savetujemo vam da nikako ne propustite koncert u petak, 30. novembra.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T. K.