Koga nema bez njega se mora: Nastavlja se “Kuća od karata”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Serija “Kuća od karata” nastaviće da se snima i u svojoj šestoj i završnoj sezoni nakon produžene pauze, najavljeno je juče u pismu Pauline Miseli, više potpredsednice za poslovne i pravne poslove u kompaniji Media Rights Capital.

Netflix je ranije najavio kraj saradnje sa glumcem Kevinom Spejsijem koji je igrao u toj seriji, zbog serije incidenata u vezi sa seksualnim iskorišćavanjem koji su nedavno potresli svetsku javnost, a čiji je akter, između ostalih, bio i pomenuti glumac.

U pismu se navodi da će gledaocima “House of cards” biti nadoknađen dvonedeljni prekid emitovanja od 27. novembra do 8. decembra. Navodi se i da će se serija verovatno nastaviti, ali još uvek nije jasno šta će se desiti sa likom Frensisa Andervuda kog tumači Spejsi.

“Poslednja dva meseca bila su test i proba za sve nas, i to na način na koji niko nije očekivao”, napisala je Miseli. “Jedna stvar koju smo naučili tokom ovog procesa je ta da je produkcija veća od samo jedne osobe i ne možemo biti ponosniji što smo povezani sa najodanijim i najtalentovanijim glumcima i ekipom u ovom biznisu.”

I Spejsi i Robin Rajt osvojili su Golden Globe nagrade za uloge Frensisa i Kler Andervud. Serija “House of cards” je postala prva striming televizijsa serija koja je zaslužila da bude uzeta u obzir pri dodeljivanju nagrade “Primetime Emmy Awards”, nakon što je dobila nominacije za najbolju vrhunsku glavnu glumicu, najbolju glavnu ulogu, izuzetnu dramsku seriju i izvanrednu režiju.

Izvor: Nedeljnik

Foto: YouTube screenshot

Komentari 1

  1. milijana

    On je tamo jedini pravi glumac, sve ostalo je otpad.