Koncert Gibbonija na Music Week festivalu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Treću godinu za redom, festival Music Week okuplja najveće regionalne muzičke zvezde, koje će od 8. do 18. marta prirediti nezaboravan provod na najatraktivnijoj lokaciji tokom zimske sezone, Kopaoniku. Realizovan u vrhunskoj produkciji, ove godine koncerte će održati dva muzička velikana: Gibboni i Željko Samardžić.

Među onima koji su prethodnih godina održali koncerte na Music Week-u našli su se: Toni Cetinski, Željko Joksimović i Severina, a Sky Music i MK Mountain Resort, koji su u ulozi organizatora, potrudili su se da i ovog puta opravdaju poverenje posetilaca.

Svi gosti ekskluzivnih hotela MK Mountain Resort imaće priliku da besplatno uživaju u kompletnom spektaklu, a posebno za ovu priliku proctor sportske dvorane hotela Grand pretvoren je u VIP lounge, pa će najveće muzičke zvezde imati blizak kontakt sa publikom.

Predstojeći Music Week festival, 8. marta otvoriće Željko Samardžić, već sutradan 9. Saša Matić, dok će 10. marta posetioci imati priliku da uživaju u stihovima Gibonnija.

Izvor: BIZLife

Foto: YouTube screenshot