KRATKO I SKUPO: Naomi “protutnjala” kroz Beograd i to dobro naplatila

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Instagram prinscreen

Britanski supermodel Naomi Kembel bila je gost na privatnoj žurci u Beogradu, a svoju kratku posetu našoj prestonici, kako pišu mediji, debelo je naplatila. dobila je honorar od 250.000 evra.

Prva crnkinja koja se našla na naslovnoj strani francuskog “Voga” u subotu uveče bila je glavna gošća na privatnoj žurci u prestoničkom “Belekspo centru”, a za dolazak u srpsku prestonicu dobila je honorar od 250.000 evra.

Naomi je u Srbiju došla na poziv Branka Babića, koji je prošle godine u Beograd doveo Paris Hilton i Alena Delona.

Slavna manekenka zaradila je četvrtinu miliona pojavivši se na zabavi koju je organizovala jedna kompanija za japansko iscrtavanje obrva, te uručila nagradu i vrlo brzo napustila mesto dešavanja.

Naomi Kembel je svoj let pomerala više puta, iako je prvobitno trebalo da stigne u jutarnjim časovima. Kada se, nakon nekoliko propuštenih letova, konačno odlučila da krene za srpsku prestonicu, rešila je da sa svojim pratiocima podeli da ide “negde”.

“Žurim negde, vraćam se brzo”, napisala je ona ispod fotografije.

Podsetimo, Naomi je trebalo da odradi i fotografisanje za jedan američki brend, a da li je do toga došlo nije poznato. Nakon svega nekoliko sati u Beogradu, fanove je obavestila da odlazi iz Srbije, te nije prenoćila u našoj zemlji, iako je to bilo najavljeno.

Izvor: Novosti, Blic, Agencije

Foto: Instagram prinscreen

Komentari 1

  1. Dr Miggyy

    Ko to kaže, ko to laze da u Srbiji ne može da se zaradi. Prosek mesečne plate kod nas je ispod 478 USD, a penzije 240 USD. Slavna manekenka Naomi Kembel (za razliku od naših radnika i penzionera) zaradila je 250.000 USD pojavivši se na zabavi koju je organizovala jedna kompanija za svega nekoliko sati rada (boravka) u Beogradu. Ne može svako da zaradi, kod nas, za normlan život, nego kome se da i snađe. Kembelova je jedna, a mi sedam miliona? Njoj je trebalo dodeliti državljanstvo, vredelo bi, kada bi htela da bude naša?