Lanac hotela “Mama Shelter” otvara se u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Beogradski “MAMA Shelter” je ono što bismo želeli da hotel bude, više od mini bara i jastuka. Otvoreno utočište, oaza koja nije izdvojena od žive energije ovog grada. Spoj svega onog što Beograd čini izuzetnim, tako da ne bude samo mesto za žurke i studente koji putuju, već mesto u kome se živi, radi, smeje, debatuje, slavi, a onda se na kraju noći, vratimo kući “MAMI”.

“MAMA Shelter Beograd”, sadržaće 125 soba, namenjenih turistima i poslovnim gostima. Nalaziće se u glavnoj pešačkoj zoni srpske prestonice, u Knez Mihailovoj ulici. Njegove sobe nudiće gostima svu udobnost doma, sa prostranim krevetima, uz zadovoljenje svih potreba modernog digitalnog doba – uključujući besplatne filmove, foto kabinu, bežični inernet velike brzine.

Zabavne sobe, sa dizajnerskim elementima su remek delo Jalil Amor-a, čine prostor živahnim i udobnim sa detaljima koji nagoveštavaju istoriju glavnog grada.

Nakon zabavne partije stolnog tenisa ili fudbala, gosti će imati priliku ili da se opuste u hotelskom restoranu i probaju jednu od njihovih neverovatnih pica iz pećnice ili uživaju u pogledu na Kalemegdansku tvrđavu sa atraktivne terase hotela od 500 kvardatnih metara.

Brend Mama Shelter osnovali su 2008. godine Serge Trigano i njegovi sinovi. Eksperiment je počeo u Parizu i razvijao kroz gradove poput Los Angeles-a, Marseja, Ria… Mama Shelter prepoznao je još jedan grad svetla, metropolu koja se razvija, pomera granice, sa istorijom koja se i danas prepričava.

Kako da ne poželi da baš bude u tom gradu.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo