• English
X

Afterhour

LIV TAJLER o svom neobičnom detinjstvu i roditeljstvu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: printscreen/You Tube

Poznata glumica imala je veoma neobično detinjstvo uz svog oca, poznatog muzičara, Stivena Tajlera. Ona je danas i sama majka troje dece, veliki saradnik Unicefa, a za GQ magazin pričala je o anegdotama odrastanja kao i o vaspitanju svoje dece.

Kako Liv ističe otac je izuzetno važan u odrastanju svakog deteta. Čak i ukoliko nije reč o biološkom ocu muška figura je od izuzetnog značaja za vaspitanje i usmeravanje deteta koje u svakim uslovima treba da bude voljeno, negovano i zbrinuto, bez obzira da li je to od strane deke, rođaka ili učitelja. Deci uvek treba dobar uzor.

Ona je takođe navela da je ta veza obostrana i da je divno gledati promene muškarca od trenutka kada postane otac.

Liv objašnjava da ona ima dva oca. „Moj biološki otac Stiven je pun magije“, rekla je ona i objasnila da joj je on velika inspiracija u njenom vaspitavanju dece. On je podseća da svaki trenutak sa decom može biti avantura i magičan događaj sam po sebi. Stiven ju je naučio da izbegava monotoniju svakodnevice u roditeljstvu. „Nikada nisam mogla da provedem ceo dan sa ocem ali uspomene koje imam su toliko jedinstvene. Uvek je bio prisutan. I sa mojom decom organizuje potragu za blagom, tada sakrije i zakopa svoje prstenje sa lobanjama i druge magične stvari koje treba naći. To je toliko zabavno!“

Tajler je takođe objasnila da roditelji ne moraju da imaju pritisak kada je u pitanju roditeljstvo i da nikako ne treba da se porede sa drugima. Čak i ukoliko roditelj nema vremena od posla, ukoliko izdvoji 20 minuta pre spavanja da pročita detetu omiljenu priču ono će to zapamtiti jer su deca puna ljubavi i razumevanja.

Za kraj ona je istakla da za njenu decu ona nije zvezda. „Njih ne interesuje taj deo mene. Milo (sin) je pogledao Gospodare prstenova i još neke stvari, ali me ne gleda na taj način. Moja deca me ne vide u novinama i na TV-u ako im ja to ne pokažem – oni samo žele njihovu mamu. Ja sam ona koja im kaže da moraju da operu zube posle jela, da urade domaći i odu u krevet na vreme.“

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: printscreen/You Tube

Piše: D.G.