X
  • English
X

bizlife-magain-online

Afterhour

Ljubav je poruka na čokoladi

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Pažnja je ono što se ceni i traži. Slatka poruka na papiriću, cveće, večera i, naravno, čokolada. Ne morate mnogo da mislite o tome kako odabrati poklone za svoje voljene. Čokolada „Najlepše želje“ i ovog puta samo za vas priprema posebno iznenađenje za 8. mart.

Obradujte svoje najmilije i iznenadite ih personalizovanom porukom ispisanom na čokoladi „Najlepše želje“ za Dan žena.

„Najlepše želje“ nastavljaju tradiciju stvaranja prave čokolade, ali i dobrih akcija, pa će kao za Dan zaljubljenih, tako i za Dan žena, svi zainteresovani ponovo biti u prilici da obraduju svoje najmilije i poklone im lične poruke, pune ljubavi, ispisane na čokoladi.

U dve odabrane Štark prodavnice u Beogradu: u Zemunu, u ulici Glavnoj broj 14 i u Vasinoj ulici broj 3, tokom 7. i 8. marta, kaligrafi velikog internacionalnog iskustva će, sa posebnom pažnjom ispisivati personalizovane poruke na čokoladi „Najlepše želje“.

Na ovaj način, Soko Štark želi svima da pokloni NAJLEPŠI znak pažnje, koji mogu da podele sa onima koje vole, jer tajna neodoljivosti prave čokolade „Najlepše želje” je u tome što se pravi isključivo od prirodnih sastojaka – kakaa, kakao butera, mleka i šećera.

Žena je najlepša kada se smeje, a možete je videti nasmejanu ako joj na današnji dan poklonite omiljeno cveće i „Najlepše želje“ čokoladu na kojoj je ispisana vaša poruka.

Malo je potrebno da budete originalni, a poruka na čokoladi je prava stvar kojoj će se svako obradovati. A ovde možete videti i originalne citate, ukoliko vam ponestane ideja:

Povezane vesti


Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: M. Puljecović