Luksuzne kuhinje za svakog hedonistu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pinterest/Promo

Luksuzne kuhinje Thermador se uklapaju i u male i u velike prostore i svako može pronaći stil koji mu se dopada. Precizna ogranizacija, dizajn u metalu i drvetu daju dobitnu kombinaciju za svaki dom.

 


Varenna
i Doimocucine su luksuzne kuhinje koje mogu da se dizajniraju u skladu sa različitijim prostorima i životnim stilovima po posebnim merama. Nalaze se u prodajnom salonu Artefacto, koji nudi niz kompozicionih rešenja uz elegantnu funkcionalnost po zahtevima kupaca.

Prava muška kuhinja – Varenna.


Elegantan dizajna poluskrivenog tipa – Doimo.

Gde ste bile do sada?

Novi trend i čini nam se da je trebalo da ranije bude pronađen: skrivene kuhinje. Za besprekoran red i uglađen izgled u vašem domu – samo sakrijte kuhinju. Luksuzne kuhinje Minosa dizajne nude veliki spektar raznih varijanti ovog trenda.


Duh 5. Avenije u vašem domu – Minosa.


Osvežite dom luksuzim pločicama od ogledala.

Ogledala uvećavaju ono što prikazuju, tako da ako stvaraju odraz bilo čega što je nepovoljno za pozitivnu energiju u domu, ona će to još dodatno uvećati. Zapravo u feng šuiju postoji dosta zabrana vezanih za ogledala. Nikada ne bi trebalo da budu smeštena tako da stvaraju direktan odraz ulaznih vrata, jer tako šalju svu pozitivnu energiju koja želi ući u naš dom direktno van. Ne smeju prikazivati kante za smeće, nagomilan nered ili prljavštinu bilo koje vrste. Ne smete ih postaviti tako da stvaraju odraz toaleta, kupatila ili kuhinje, ali ih možete staviti na kuhinjski zid da reflektuju porodičnu trpezu ili topli dnevni boravak, da vam uvećaju porodičnu sreću.

https://www.decorpad.com/photo.htm?photoId=107567

Granit, kvarc i mermer su OUT. Beton je IN. Izlivanje po merama daje modernizovan efekat u stilu industrijskog dizajna koji može da se kombinuje uz sve. Luksuzne kuhinje sve su podrobnije raznim uticajima dizajna iz raznih perioda.

Zacementirajte svoj stil.

 


Ukrasite kuhinju bakrom.

Hit boja još od prošle sezone neće brzo izbledeti. Ovaj će se trend još dugo zadržati. Terra Rossa Rosmarino nudi veliki raspon ovog lepog posuđa.

 

Organizujte posuđe uz pomoć Dan-kuhinja.

Svaki prostor je specifičan, pa odabir i prilagođavanje elemenata tom prostoru često zahteva milimetarsku preciznost prilikom montaže. To je najzahtjevniji deo izrade kuhinje, a DANKüchen nudi ovakvu uslugu vrhunskog kvaliteta. Sve što zamislite moguće je. Dobar projektant i monter temelj su dizajna, praktičnosti i trajnosti svake DAN kuhinje.

Izvor: BizLife

Foto: Pinterest/Promo

Piše: M.G.