Madona o starenju i prirodnim preparatima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Ako već niste znali, Madona ima svoju liniju proizvoda za negu kože. Naziv linije je MDNA SKIN i njen najnoviji proizvod je The Reinvention Cream. Kreme, serumi, toneri iz ove linije napravljeni su od miksture termalnih voda sa 4 različitih, isceljujućih izvora u Italiji.

U moru poznatih koji su lansirali svoje kozmetičke preparate i koji obećavaju baršunastu, zategnutu, blistavu kožu, MDNA SKIN se ističe jer ne da je samo neviđeno atraktivno, već je i vrlo efektno. Ova linija nije samo još jedan hir, jer Madona na njoj radi već 5 godina.
Važno joj je da sastojci ne budu samo prirodni već da zaista deluju. Madona kaže da stoji iza svega što je u tim kozmetičkim preparatima, jer ih i sama koristi.


Šta Madona misli o procesu starenja?

Madona ne voli reč „anti“. To je samo reč. Po njoj, mi smo na ovoj planeti određen vremenski period i naše telo prolazi kroz različite faze starenja i dekonstrukcije od samog našeg rođenja, pa tokom celog života. Zato je njen način gledanja na proces starenja sledeći: moramo se truditi da uradimo sve što je u našoj moći da ostanemo zdravi i doživimo duboku starost. Proces starenja ne mora da bude negativan koncept života.
I sama reč treba da nosi pozitivne konotacije, umesto negativnih. Svi starimo i treba da prihvatimo i slavimo ono što jesmo i da izvučemo najviše od tih godina koje nam predstoje.

I svako od nas je različit. Neko voli pegice i to ne stoji svima, samo određenim ljudima. Madona želi „bejbi“ mekanu, baršunastu, bledu kožu i to je ono ka čemu ona stremi, i zbog čega je i napravila ovu liniju kozmetičkih preparata.

Šta Madona nosi u neseseru kada putuje?

Uvek je u njenoj torbi serum za lice, zatim sprej od ružine vodice, i pena za pranje lica. I zato kada je u avionu, vrlo joj je lako da naprska ružinu vodicu, utrlja serum ili njenu novu kremu – The Reinvention Cream. Ovo je sasvim dovoljno s obzirom na malu količinu koje možete poneti na avion. Zato je ovaj paket „must have“ za putovanja.

Izvor: BIZLife/Strani mediji

Foto: Pixabay

Piše: M. P.