Meč koji će pomeriti granice borbe u ringu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Fightbox/Promo

Ljubitelji kik-boksa imaće priliku da pogledaju jedan od sjajnih mečeva King of Kings , u prenosu uživo iz Viljnusa u Litvaniji u subotu, 17. marta sa početkom u 18 časova na kanalu FightBox. Na ovom velikom turniru će biti organizovano šest borbi po pravilima kik-boksa, MMA itajlandskog boksa.

U glavnoj borbi se susreću Brazil i Litvanija – veliki šoumen Rodrigo ,,Mineiro” Fereira se suprotstavlja lokalnom favoritu Henrikasu Viksraitisu u kategoriji do 72 kilograma po KOK kik-boks pravilima. Svaki put kad Fereira uđe u KOK ring, ne samo da priredi pravi šou, već je spreman i za žestoku borbu. Poslednji put se borio u Litvaniji i rezultat je bio nerešen. Njegov protivnik Henrikas Viksraitis nije za potcenjivanje. On je dobar borac koji ume da nokautira rivala. Pored toga, po MMA pravilima u kategoriji do 62 kilograma u ring će ući dame – Tatsiana Firsava iz Belorusije protiv Julije Stoliarenko iz Litvanije. Stoliarenko je pobedila u poslednjoj KOK borbi zahvatom poluga na ruci u prvoj rundi i želi da nastavi u istom tempu.

King of Kings organizuje turnire na najvišem nivou i okuplja sportiste svetske klase i najvatrenije ljubitelje borilačkih sportova u najvećim dvoranama na svetu. KOK ima veliki broj poštovalaca zahvaljujući samoj prirodi takmičenja, neizvesnim borbama i spontanosti, a FightBox prenosi ovu seriju turnira.

Pored prenosa uživo širom sveta na kanalu FightBox HD u preko 40 zemalja, gledanje ovog turnira je dostupno i preko interneta pretplatnicima na FilmBox Live, kao i preko strima na adresi www.fightboxlive.com po neverovatnoj ceni od samo 3,99 evra!

 

Izvor: BIZLife

Foto: Fightbox/Promo

Piše: M.G.