Najbolje aplikacije za 2019. godinu – od aplikacije za video efekte do aplikacije za druženje

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Gugl je objavio svoje preporuke za najbolje android aplikacije za 2019, godinu na blogu. Postoje dve kategorije pobednika: one koje su izabrali korisnici i one koje su izabrali stručnjaci kompanije iz Kalifornije.

Što se tiče najbolje android aplikacije koju su odabrali korisnici Google Play prodavnice, prvo mesto ide video editoru Glitch Video Effects koju je uradio develpored InShot. Aplikacija je ocenjena sa pet zvezdica i više od 62.000 kritika, a skinuta je više od 10 miliona puta. To su impresivni rezultati i velike cifre.

A što se tiče Gugl izbora u pitanju je aplikacija za druženje.

To je društvena mreža, ali sasvim drugačija od onih velikih i već pomalo dosadnih. Aplikacija Ablo koju je uradila MassiveMedia iz Belgije olakšava druženje i povezivanje ljudi ali na zabavan način.

Kako funkcioniše?

Nakon što je instalirate, aplikacija Ablo vas povezuje sa nekom osobom koja se nalazi na sasvim drugom kraju sveta ili pak možda baš u vašem komšiluku. U trenutku povezivanja vi ne znate šta da očekujete – da li će izabrana osoba biti muško ili žensko, odakle će biti, šta ga/je zanima i koliko ima godina. I  u tome je zapravo glavni deo zabave koju nudi ova aplikacija.

Ne morate čak ni da govorite istim jezikom pošto će aplikacija automatski prevesti ono što kucate i ono što čitate i to vrlo efikasno. Gugl smatra da je Ablo idealna aplikacija za upoznavanje novih kultura i sticanje prijatelja širom sveta.

Ukoliko ste veliki ljubitelji igrica, sigurno vas zanima i koja igra je proglašena za najbolju igru 2019. godine?

U pitanju je Call of Duty: Mobile, i oko toga se slažu i korisnici i Gugl eksperti. Igra ima više od 6,2 miliona skidanja u Google Play i ocenu od 4,5. A uz to je namenjena samo starijima od 17 godina.

Izvor: BIZLife/Domino magazin

Foto: Pixabay