Najveća svetska korporativna trka stiže i u Srbiju

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: promo

B2Run, najveći serijal korporativnih trka u svetu stiže u Srbiju.

Prva beogradska poslovna trka  „B2Run Serbia“ trka će biti održana 4. oktobra kod Belexpocentra na Novom Beogradu i namenjena je isključivo poslovnom svetu.

 „B2Run Serbia“Na jednom mestu okuplja zaposlene iz brojnih kompanija, koji udruženi u ekipe brane boje svojih timova pod sloganom „Cela kompanija, jedan tim!“. Pravilo je da se trka organizuje četvrtkom posle posla, tako da predstavlja idealnu priliku za bolju povezanost sa kolegama van radnog okruženja, što svakako utiče i na bolju motivisanost zaposlenih.


 

U današnjem konkurentnom poslovnom okruženju, više nego ikad pre, kompanijama su potrebni timovi zdravih i motivisanih zaposlenih, kako bi uspešno poslovale. Aktivan stil života i redovno bavljenje sportom pozitivno deluju na očuvanje i unapređenje zdravlja, funkcionalnih i radnih sposobnosti. Verujemo da je B2Run upravo sjajna platforma za stvaranje pozitivne i podsticajne korporativne kulture i događaj na kome zaposleni zaboravljaju na svoje poslovne obaveze i gde kolege postaju prijatelji koji brane boje istog tima” kazala je Amela Mehić ispred organizatora „B2Run Serbia“.

Kompanije, fakulteti, ustanove, institucije, ambasade, medijske kuće i mnogi drugi mogu da prijave svoje timove putem linka http://www.b2run.rs i tako postanu deo velike zajednice, koja pored poslovnih, ostvaruje i sportske uspehe


Izvor: BIZLife

Foto: promo

Piše: B.M.