Nakit za leto inspirisan Mikonosom, jezerima i sutonom (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Instagram

Danas je SWAROVSKI svetski prepoznatljiv brend i na sam pomen ovog naziva odmah svi stvaramo u glavi sliku o elegantnom i raskošnom nakitu. A sve je počelo pre 120 godina u Austriji, u tirolskom selu Vatens. Tu je osnivač ove kompanije Danijel Svarovski imao viziju i bio uporan u svojoj nameri „da optoči svet dijamantima“. I naravno, u tome je i uspeo!

Tajna je u vrhunskom kvalitetu kristala, koji ja na specifičan i sofisticiran način brušen pažljivo tako da svetluca kao pravi dijamant.

Devojkama su uvek na prvi pomen Swarovskog sinonimi prstenje, ogrlice, narukvice i minđuše, ali i satovi su nezamenljivi i vrlo moderni.

Ovo je stil nove kolekcije satova pod nazivom „Crystal Lake Watch“. Inspirisani su prelamanjem svetlosti o površinu jezera tokom zalaska sunca, a kako se pomeraju tako i svetlucaju.


Themis Zouganeli je dizajnerka nakita koja je letnju kolekciju komada Swarovskog oplemenila svojim idejama. Sinoć je na ostrvu Mikonos bilo otvaranje „Atelier Swarovski“, i povodom tog otvaranja Themis je dizajnirala 11 komada nakita jarko plave i zelene boje (cirkoni u nijansama mora, Grčke, ostrva…) koji su uokvireni zlatom.
Izvor: BIZLife

Foto: Instagram