Nama su oni ulepšali 8. mart, a vama?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Danas je dan posvećen ženama, 8. mart. Danas žene biraju. Pored pažnje, cveća i ostalih stereotipa, žene žele MUŠKARCE. Ukusi se razlikuju na svim poljima. Neko voli niske, neko visoke, crne, plave, ali činjenica je da niko ne može da odoli holivudskim glumcima. Na današnji dan slavimo rođendane svih zgodnih, lepih, atraktivnih glumaca.

Ženski deo redakcije predstavlja top 10 holivudskih glumaca koji plene svojim šarmom, fizičkim izgledom i harizmom. Nisu svi Amerikanci, već dolaze iz različitih delova sveta – Švedske, Engleske, Irske, Australije… Neki su svoju karijeru započeli u serijama, a neki su sa namerom došli da osvoje Holivud. Ali svaki od njih je doprineo kako kinematografiji tako i radoznalim pogledima žena širom sveta. Naš izbor bio je zasnovan na fizičkim karakteristikama glumaca, harizmi i brutalnosti. Dostignuća i uspeh u profesionalnom životu, ovoga puta, nisu imali nikakvog uticaja.

1. Tom Hardi


Spisak ćemo započeti opcijom koja je toliko očigledna da je nikada nećemo zaboraviti. Tom Hardi nije precenjen! Edvard Tomas Hardi je rođen 15. septembra 1977. godine u Londonu. Hardi je veliki ljubitelj pasa i često na setu provodi vreme sa svojim ljubimcem.

2. Džo Manganijelo


Džo je Amerikanac, ali ima vrele italijanske krvi. Rođen je 27. decembra 1976. godine. Ostaviće vas bez daha njegov ples u filmu „Magični Majk“! Mi svakako preporučujemo da ga odgledate!

3. Aleksandar Skarsgord

 


Aleksandar Skarsgord je švedski glumac rođen 25. avgusta 1976. Proslavio se igrajući u seriji „Prava krv“, isto kao i Džo. Tako da se ta serija mora naći na vašoj listi serija i filmova za gledanje. Takođe je glumio i u novom filmu „Tarzan“, a njegovom stidljivom osmehu niko ne može da odoli.

4. Džejmi Dornan

Hey! You should follow @shadydornan her edits are amazing 😭💕 {#jamiedornan #teamdornan }

Објава коју дели Jamie Dornan (@_jamie_dornan_) дана


Džejmi je irski glumac poznat po ulozi Dorijana Greja u filmu „50 nijansi sive“. Rođen je 1. maja 1982. godine. Složićemo se da je Džejmi mnogo bolji od samog filma.

5. Robert Dauni Junior


Robert je američki glumac i muzičar. Rođen je 4. aprila 1965. godine. Retko ko ne bi želeo da se nađe u šarmantnom društvu Ajronmena, zar ne?

6. Bred Pit

#tbt

Објава коју дели Brad Pitt ️️️ (@bradpittoficial) дана


Još jedan već viđen i toliko puta pominjan frajer, ali večan. A sada kada ga je Endži pustila iz svojih kandži, Bred može da nastavi da pleni svojom pojavom i da privlači suprotan pol kao slobodan čovek. Bred  je rođen 18. decembra 1963. godine.

7. Džordž Kluni

Merry Christmas ❤🎁 #georgeclooney

Објава коју дели I Love George Clooney ❤️❤️❤️ (@george_clooney_fanpage) дана


Džordž je kao vino – što je stariji to je lepši, zgodniji, privlačniji. Iako je večiti neženja od skoro u braku sa Amal, to vas ne može sprečiti da i dalje maštate o ovoj legendi. Kluni je rođen 6. maja 1961. godine.

8. Travis Fimel

Објава коју дели Travis Fimmel (@fimmeltravis) дана


Vrlo šarmantan Travis postao je poznat po tome što zadirkuje i šali se sa svojim kolegama na setu. Zvezda serije „Vikinzi“ rođen je 15. jula 1979. godine.

9. Kijanu Rivs


Ovaj glumac je poznat po tome da vodi drugačiji način života od ostalih holivudskih glumaca – bez preterano bezobraznog luksuza. Uprkos tome, žene i dalje lude za ovim frajerom rođenim 2. septembra 1964. u Bejrutu, Liban.

10. Džesi Vilijams


Zvezda serije „Uvod u anatomiju“ je borac za prava manjina, što ga čini još atraktivnijim. Zavodljive zelene oči će vas sigurno oboriti sa nogu, čak i ako više volite plave ili smeđe. Džesi je rođen 5. avgusta 1981. godine.

Nadamo se da smo uspeli da vam izmamimo smešak i možda skrenemo misli sa nekih manje lepih stvari. Srećan 8. mart drage žene, devojke, majke, sestre!

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

Piše: Marija Puljecović