Nastup grupe S.A.R.S. kao kruna jubilarnog Beer festa

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: G.Srdanov

Pretposlednjeg dana Beer festa nastupili su Good Ol’ Bastards, Vreme čuda, Ničim izazvan, Darko Rundek, Goblini, S.A.R.S., Kerber i Atheist Rap. Atmosferu su najpre zagrejali bend Ničim izazvan i Darko Rundek, Goblini su za publiku napravili zajedničku fotografiju dronom, a vrhunac ovogodišnjeg festivala bio je nastup grupe S.A.R.S, kada je preko 100.000 ljudi horski pevalo hitove ove grupe na beogradskom Ušću.

Iako je nastup počeo u dvadeset minuta posle ponoći, atmosfera ovogodišnjeg Beer festa je upravo sa prvom pesmom grupe S.A.R.S dostigla vrhunac.

A da je grupa S.A.R.S. miljenik ne samo publike, već i domaćih glumačkih zvezda videlo se i po broju poznatih koji su nastup pratili odmah iznad bine, sa IQOS žurke, koja je organizovana pre koncerta. Sa najbolje žurke u gradu i najmodernijeg IQOS stejdža u Srbiji, nastup su ispratili čuveni Nadrealista- Branko Đurić Đura, Anđelka Prpić, Dragana Mićalović sa sestrom Mirjanom i mnogi drugi.

bir_fest2_Foto_G_Srdanov

Večeras, poslednjeg dana Beer fest-a nastupaju Fucktor 02, Jurka, Del Arno Band,  Plavi Orkestar sa specijalnim gostima Brankom Đurićem- Đurom i Magnificom, dok će Big Band Dejana Petrovića nastupiti sa Innovation zone bine sa koje je sinoć nastupio S.A.R.S, a festival će zatvoriti grupa Kal.

Izvor: BIZLife

Foto: G.Srdanov