Nekoliko inspirativnih priča o NAJLJUBAZNIJEM glumcu Holivuda (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YT/Screenshot

Kijanu Rivs se razlikuje od ostalih holivudskih glumaca zbog svog skromnog načina života i teškog životnog puta koji su ujedno i izvor mnogobrojnih glasina. Međutim, jedna stvar jeste istinita – on je talentovan glumac sa neverovatnim karakterom.

Ovo su samo neke priče zbog kojih ovaj glumac zaslužuje poštovanje svih nas:

  • Rođen je u “problematičnoj porodici”: Otac ih je ostavio kada je Kijanu imao samo tri godine. Kasnije je uhapšen zbog preprodavanja droge. Njegova majka je otišla u Australiju, a kasnije se preselila za SAD i Kanadu. Za sve to vreme, Kijanu je imao nekoliko očuha. Zbog čestih selidbi Kijanu je često menjao i škole, što mu nije išlo u prilog, a disleksija je znatno otežala njegovo obrazovanje. Kao dete, Kijanu je sanjao o tome da postane profesionalni hokejaš, ali ga je povreda sprečila da ispuni ovaj san.
  • Njegova devojka Dženifer Simi je poginula u saobraćajnoj nesreći, a neposredno pre ovog događaja izgubili su bebu. Kijanu Rivs od tada nije imao ozbiljnu vezu. Njegov najbolji drug River Feniks se predozirao i umro.
  • Priča se da odbija velike uloge ako oseti da lik kojeg treba da tumači ima okrutan karakter. Takođe, priča se da je Rivs pristao na smanjenje zarade (2 miliona dolara) da bi Al Paćino mogao da glumi u filmu „Đavolji advokat“.
  • Njegova mlađa sestra je bolovala od leukemije i glumac je donirao veliki deo zarade od filma Matriks fondu za borbu protiv leukemije.
  • Kijanu nema veliki garderober, telohranitelje i često se vozi metroom, što možete videti u ovom videu:


Izvor: BIZLife

Foto: YT/Screenshot