Nemac koji je 50 dana živeo na AERODROMU dokopao se kuće

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Nemac koji je gotovo dva meseca živeo u tranzitnom delu međunarodnog aerodroma u Nju Delhiju konačno se u utorak ukrcao na let za Evropu.

Njegova namera bila je da leti iz Hanoja do Istanbula preko Nju Delhija, međutim bio je sprečen da se ukrca na let, jer je Indija uvela ograničenja zbog krize sa koronavirusom.

Iako ga je nemačka ambasada obavestila kako se može vratiti u svoju zemlju, muškarac nije želeo da iskoristi mogućnosti, plašeći se kaznene prijave zbog krivičnih dela.

Iz tog razloga, Indija mu nije izdala vizu.

Muškarac je 50 dana proveo surfujući internetom, razgovarajući s prijateljima i porodicom mobilnim, lutao je terminalom i komunicirao sa obezbeđenjem i pomoćnim osobljem aerodroma.

„Osigurali smo mu hranu, vodu, odeću, pastu za zube i ostale potrepštine. Spavao je na pomoćnim krevetima, na klupama, a ponekad i na podu”, rekao je policijski službenik KK Yadav.

Ovaj slučaj podseća na film “Terminal” s Tomom Henksom u glavnoj ulozi. Film je 2004. režirao Stiven Spilberg i temelji se na istinitoj priči o muškarcu rođenom u Iranu koji godinama živeo na terminalima aerodroma „Šarl de Gol” blizu Pariza.

Izvor: BIZlife

Foto: Pixabay