Nouvelle Vague u atrijumu ispred Muzeja Jugoslavije

PinterestFacebookTwitterShare

Čuveni francuski bosa-nova sastav Nouvelle Vague, u okviru svetske turneje na kojoj promoviše svoj novi album “I Could Be Happy“ , nastupiće i u Beogradu u subotu 24.juna u atrijumu ispred Muzeja Jugoslavije, u organizaciji mlade produkcijske kuće “Muzička Cool Tura“ (Muzička Kul Tura). Domaća podrška francuskoj grupi biće beogradski sastav irieFM, saopšteno je od organizatora.

Takođe, organizotor je saopštio da je nakon rasprodatog prvog i drugog kontigenta karata po promotivnoj ceni, najavljena prodaja karata od 27. maja po redovnoj ceni od 1.890,00 RSD na svim mestima Eventima.

Za razliku od njihovih prethodnih koncerata, ovo će biti prvi put da Nouvelle Vague u Beogradu nastupa leti i to pod vedrim nebom, a lokacija na kojoj će biti održan koncert smatra se za jednu od najlepših koncertnih lokacija u glavnom gradu.

Koncert grupe Nouvelle Vague biće uvršćen u zvanični program projekta Muzeja Jugoslavije pod nazivom “Leto u Muzeju“ u okviru kojeg ćese u toku leta dešavati i mnogi drugi programi sa ciljem ponovne popularizacije ove lokacije.

Izvor: BIZLife