Novi BMW X2 – pravi lifestyle automobil (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Slobodan Živković

Kada govorimo o automobilima, svesni smo da su oni – kao i dobar par cipela – vredno ulaganje. Takođe, pri samom odabiru ‘mašine’ koja će nam priuštiti mnogo pređenih kilometara i sigurnost na putu, uračunati su mnogi faktori. BMW ovo zna.

‘Budite lovac, a ne plen’ jeste slogan novog modela BMW-a X2, koji ne samo da opravdava ovo izgledom, već i vanserijskim performansima i karakteristikama. Sve ovo je dosta zamiljvo, ali prva pomisao na dobar i kvalitetan auto iziskuje pitanje cene samog modela. Tu je BMW obratio posebnu pažnju, napravivši model automobila profesionalnog kalibra, prilagođen ‘svakodnevnom’ čoveku.

Video: Slobodan Živković

Osim niže linije krova, inovativne prednje vuče i re-dizajniranih led panela, ovaj model se može pohvaliti i unapređenim menjačem na automatski pogon, kao i nižom potrošnjom kako u gradskim, tako i u ruralnim uslovima. BMW X2 je praktično osmišljen za svaki teren. Još jedna velika inovacija koja se mora napomenuti u ovakvoj situaciji, jeste smanjenja emisija CO2 (regulisano najvišim evropskim standardima).

Kao jedini lifestyle auto, posebna pažnja obraćena je na dizajn samog enterijera i eksterijera, u cilju dostizanja maksimalnog komforta prilikom brze, slobodne vožnje. Takođe, predsednik marketinga za Delta Motors, Miloš Milošević, podelio je svoje utiske vezane za automobil.

‘Ono što je mene oduševilo jeste koliko je automobil neverovatno tih za svoju klasu,’ kaže Milošević.

Lokacija za prezentaciju novog modela, atelje vina ‘Šapat’, odabrana je planski, kako bi se istakao spoj sofisticiranosti nađen u BMW X2. Takođe, do lokacije stizalo se upravo ovim automobilom, tako da je odrađen preliminarni test izdržljivosti i kvaliteta – sam put do vinarije bio je kombinacija magistralnog, auto-puta i  proplanaka i sve to prekriveno snegom.

Osim X2 modela, BMW ove godine će predstaviti i X4 u junu mesecu i X5 krajem septembraTakođe, ako posetite izložbu BMW-a na Sajmu automobila ove godine, imaćete priliku da naiđete na neverovatne popuste i akcijske cene izložbenih modela.

Izvor: BIZLife

Foto: Slobodan Živković

Piše: Marko Ajder

Komentari 1

  1. sonja

    a gde je BMW,?
    ovo je bila reklama za case.