„Novogodišnja čarolija“ od 15. do 30. decembra u Kombank Dvorani

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

Pod sloganom „Novogodišnja čarolija“ od 15. do 30. decembra, beogradska Kombank Dvorana će „zasijati“ u svom prazničnom ruhu!

Kako je saopšteno, klince i klinceze, kao i njihove roditelje očekuje nezaboravno putovanje u svet praznične magije uz predstave: Zvonar Bogorodične crkve 15. decembra i Krcko Oraščić 22. i 23. decembra.

Svoju maštu, mališani i tinejdžeri će moći da razviju  i uz najnovije filmske animirane avanture: Grinč, Asteriks: Tajna magičnog napitka, Petar Pan i knjiga o Nedođiji, Spajdermen: Novi svet, Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji.

A kakva je to Nova godina bez druženja sa Deda Mrazom?

Naš Deka Mraz će svakog radnog dana od 12 časova i vikendom od 10 sati u svom mini selu spremno dočekivati najmlađe koji žele da se slikaju sa njim, na njegovom tronu i time upotpune svoju novogodišnju čaroliju.

Deo čarolije biće i paketići koje će posetioci moći da dobiju po specijalnim cenama, uz kupovinu bilo koje ulaznice za bioskop!

PAŽNJA ZA SVE RODITELJE – Uz dodelu paketića, obavezno, donesite i pismo Deda Mrazu, kako bi čarolija bila potpuna! 🙂

Ali upamtite, ON nije sam, njemu  će pomagati vilenjaci, kao i maskote iz animiranih filmova: Alvin, Minions i Panda.

Svoj doprinos zabavi daće i animator „Gusar Paja u potrazi za Deda Mrazom“, a biće organizovan i dečiji „Brain o Brain“ maskenbal.

Izvor: BIZLife

Foto: BIZLife