Od sada ćete znati koje su to pekare u kojima rade najbolji pekari Srbije

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.

Nakon što su posle višemesečnog takmičenja izabrani najbolji predstavnici pekarske struke, kompanija Lesaffre želela je da od sada pobednici u pekarama u kojima su zaposleni istaknu da su majstori svog zanata.

Pekare u kojima se može probati najbolji burek u zemlji, slatko dekorisani kroasan,  najukusniji tradicionalno obogaćeni hleb, najlepši obredni hleb, ali i proizvodi koji su delo najbolje mlade pekarke Srbije nosiće od sada jasnu oznaku da u njima rade pobednici „Pekarijade“ – jedinog nacionalnog takmičenja profesionalnih pekara.

Marketing menadžerka kompanije Lesaffre Srbija Milena Obradović rekla je da nije lako biti najbolji u svojoj struci, kao i da je tokom takmičenja kroz pekarski centar kompanije prošao veliki broj „odličnih majstora“.

„Želeli smo da oni koji su svojim talentom, predanošću i trudom zaslužili titulu najboljeg, imaju još jednu potvrdu svog uspeha. Ovo je način da dodatno podržimo ovaj plemenit poziv i da ohrabrimo i pobednike, ali i sve pekare Srbije, da budu što bolji i da se ponose svojom strukom“, istakla je Obradović.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo